Három DAC-játékos a 21. forduló legjobbjai között

2021. március 3., 17:26
Ondik Gábor

A Fortuna Liga hivatalos közösségi oldalán ezúttal is kihirdetésre került az adott forduló álomtizenegye. Az alapszakasz utolsó előtti fordulójának álomcsapatában három DAC-játékos is helyet kapott.

Fotó: dac1904.sk

Ahogy minden bajnoki forduló után, ezúttal is kihirdetésre került a forduló legjobbjaiból álló álomcsapat. A Fortuna Liga 21. fordulójában a DAC hazai pályán a tavaszi szezon első sikerét könyvelhette el, a Nagymihály ellen.

A 21. forduló álomcsapatába három dunaszerdahelyi játékos is bekerült, mindhárman a sárga-kékek védelméből.

A Nagymihály ellen gólt szerző Dominik Kružliak az idei bajnoki kiírásban harmadszor, Jannik Müller negyedik alkalommal, míg a panamai válogatott Ceaser Blackman hetedik alkalommal szerepelt az adott forduló legjobbjai között.

A forduló legjobbja a pozsonyi Slovan játékosa, Vernon De Marco lett, aki két góllal járult hozzá csapat kiütéses győzelméhez.

A 21. forduló álomcsapatába a DAC három védője mellett, három pozsonyi futballista, valamint 2-2 aranyosmaróti és szenicei játékos is bekerült, míg a Nagyszombatból egy futballista.

A Fortuna Liga 21. fordulójának álomcsapata: Adrián Chovan (Aranyosmarót) - Cesar Blackman (DAC), Dominik Kružliak (DAC), Jannik Müller (DAC), Vernon De Marco (Slovan) – Nono Villar (Slovan) – Erik Daniel (Slovan), Juraj Piroska (Szenice),Martin Košťál (Szenice) – Filip Balaj (Aranyosmarót), Yusuf Bamidele (Nagyszombat)