2021. október 7., 16:36

Hahn János a tizedik forduló legjobbjai között

A szlovák élvonalbeli bajnokság (Fortuna Liga) hétvégi tizedik fordulója után a Fortuna Liga hivatalos médiafelületén ezúttal is kihirdették a hétvége legjobbjaiból álló kezdőt, amelyben DAC-játékost is találhatunk.

hahn-janos
Fotó: fcdac.sk

Az októberi kéthetes válogatott szünet előtt a tizedik fordulót rendezték meg a szlovák Fortuna Ligában. A dunaszerhelyi sárga-kékek hazai közönség előtt egy gólgazdag mérkőzésen 4-2-re legyőzték a kiesés ellen menekülő Aranyosmarót csapatát. A találkozón több jó egyéni teljesítmény is született, kiemelendő a két gólt és egy gólpasszt jegyző Hahn János teljesítménye a DAC színeiben, aki be is került a hétvége álomcsapatába. A DAC újdonsült gólvágója első góljait szerezte meg Dunaszerdahelyen, a magyar válogatott futballistát a hétvégén csupán a Slovan futballistája Ezekiel Henty előzte meg az InStat index alapján, ezzel a pozsonyiak futballistája lett a forduló legjobb játékosa.

A 10. forduló legjobb kapusa a DAC hálóőre Száraz Benjamín lett, aki jelenleg kölcsönben a zempléni Nagymihály kapuját védi, hétvégén parádés bravúrokkal segítette győzelemhez a Zsolna ellen a nagymihályiakat. Hahn János először, míg Száraz Benjamín másodszor került be a forduló legjobbjai közé.

A Fortuna Liga tizedik fordulójának álomcsapata: Száraz Benjamín (Nagymihály) - Filip Twardzik (Nagyszombat), Adam Pajer (Garamszentkereszt), Ján Maslo (Rózsahegy), Andrej Kadlec (Szered) - Ibrahim Rabiu (Slovan) - Martin Regáli (Rózshegy), Dalibor Takáč (Rózsahegy), Jaromír Zmrhal (Slovan) - Hahn János (DAC), Ezekiel Henty (Slovan)
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.