Magyar7 - 2024/31.
Magyar varázsmeséink nyomában, népfogyatkozás helyett néptölte és párizsi reményeink
Magyar7 - 30. száma
2023. október 19., 20:24

Érzékeny veszteség, többhónapos kihagyás vár a DAC kulcsjátékosára

A Győri ETO elleni felkészülési mérkőzés érzékeny veszteséggel járt a DAC számára. A sárga-kékek nem elég, hogy kikaptak, még egyik kulcsjátékosukat is elvesztették több hónapra.

gavric.jpg
Fotó: dac1904.sk

Sajnos, beigazolódott az előzetes prognózis, és a dunaszerdahelyi DAC szerb légiósa Željko Gavrić súlyos térdsérülést szenvedett a Győri ETO elleni felkészülési mérkőzésen. A DAC kulcsjátékosa számára elkerülhetetlen a térdműtét. A 22 esztendős futballistára többhónapos kihagyás vár, és minden bizonnyal csak tavasszal térhet vissza a pályára.

A mágneses rezonancia a jobb térd külső szalagjának a sérülését mutatta ki. A műtét mellett döntöttünk. Játékosunk a pályára való visszatérése az aktuális klinikai állapot függvénye, legalább háromhónapos kihagyással számolunk”

informált a DAC hivatalos honlapja MUDr. Fegyveres Zsolt csapatorvos elmondása alapján.

Gavrić az idei szezonban minden sorozatot tekintve 13 mérkőzésen lépett pályára a DAC színeiben, és három gólt szerzett. A 22 esztendős szerb futballista tavaly nyáron érkezett a sárga-kékekhez kölcsönjátékra a magyar bajnok Ferencvárostól. A DAC vezetését pedig meggyőzte a szerb tehetség és végleg szerződtették. A szerb szélső a DAC színeiben eddig 29 mérkőzésen lépett pályára és hét gólt szerzett.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről. 

Hozzászólások

Fehér István 2023. 10. 20., p - 12:29

Az a fránya karma .... Magyarok nélkül szenved és csúszik lefelé a DAC! Ebben az idényben nem lehet más cél, mint a play-off elérése, tehát a 6. helyezés...