2020. november 19., 08:26

Dibusz: Olyan sikereket értünk el, amikben néhány hónapja senki sem hitt volna

A magyar válogatott a Nemzetek Ligájában aratott újabb győzelmével bebiztosította a csoportelsőséget is, miután a Puskás Arénában kétgólos győzelmet arattak Kalmárék a török nemzeti csapat ellen. A csoportelsőség azt jelenti, a Rossi-legénység a következő évadban a legfelső A dívizióban szerepelhet Európa 16 legjobb csapata között.

A törökök elleni nagy téttel bíró összecsapáson az otthonából irányító Rossi két zseniális cseréje hozta meg a sikert. Varga Kevin és Cseri Tamás is rendkívül jól szállt be a mérkőzésbe, a végén pedig Varga döntötte el a mérkőzést, ráadásul a mérkőzés pikantériájához hozzátartozik, hogy éppen Törökországban légióskodik az egykori debreceni futballista.

Az első lövésemnél hatalmas labdát kaptam Nikótól, és egyáltalán nem bánt, hogy nem találtam be, mert végül abból az akcióból is gól lett.

Azt vártam én is, hogy minél előbb odaérjek a kapuhoz, és az utolsó lépésnél úgy éreztem, hogy rosszul toltam meg a labdát. Szerencsére utat talált magának, de a gólörömre már nem jutott erőm. Örülök, hogy része lehetek ennek a sikernek.  - értékelt első válogatott gólja után Varga Kevin az M4 Sportnak.

Szintén első válogatott gólját szerezte a Ferencvárossal is remek őszi szezont produkáló Sigér Dávid.

A második félidőre lehet építeni, főleg mert akik a padról szálltak be, ők is rengeteget tettek hozzá a csapat teljesítményéhez, nagyon sokat tudtak segíteni. Sokat futottunk és jól jött a frissítés. Úgy éreztem, ha odaérhetek, menjek, mert valakinek lennie kell annak, aki belövi...

Ha úgy érzem, gólt is rúghatok, mindig jön egy kis plusz erő. Örülök, hogy ez a sok munka meghozta a gólt is.

- nyilatkozta Sigér a gólját és a mérkőzést követően az M4 Sportnak.

Több ízben nagy védést mutatott be, ezzel pedig nagyban hozzájárult csapata újabb sikeréhez Dibusz Dénes is, aki szintén elégedetten konstatálta a Nemzetek Ligájában elért sikert.

Mióta tudjuk, hogy Budapest is Eb-rendező lesz, az jár a fejünkben, hogy szeretnénk itt minél több magyar szukoló előtt játszani. Ez mindenkinek hatalmas élmény lenne, most már csak a járványhelyzet miatt kell szurkolni.

Olyan sikereket értünk el, amikben néhány hónapja senki sem hitt volna. A csoportgyőzelemre nagyon kevesen számítottak, tisztes helytállásban és folyamatos fejlődésben reménykedtünk.

A mai mérkőzés feltette az i-re a pontot.” - értékelte elégedetten az elmúlt hetek eseményeit Dibusz Dénes az M4 Sport kamerái előtt.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.