2021. március 7., 10:52

Bernd Storck: Tízpontos hátrányt már nem lesz könnyű ledolgozni

Mint arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk a dunaszerdahelyi DAC a nagy rivális otthonában szenvedett 3-1-es vereséget, ezzel pedig már a Slovan előnye tíz pontra nőtt a sárga-kékekkel szemben.

Fotó: dac1904.sk

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón, a DAC német vezetőedzője Bernd Storck is csalódottan értékelte a mérkőzést, hiszen nagy céllal érkeztek Pozsonyba, de nem sikerült ezeket megvalósítaniuk. A német szakember elmondta, lehet ez volt az utolsó esélyük arra, hogy versenyben maradjanak a bajnoki címért folytatott küzdelemben.

Nagy céllal érkeztünk, de lehet, hogy ez volt az utolsó esélyünk arra, hogy versenyben maradjunk a bajnoki címért folytatott küzdelemben. 10 pontos hátrányt már nem lesz könnyű ledolgozni. Két gyors gólt kaptunk, de sikerült visszajönnünk a meccsbe. Megtettünk mindent, mentünk előre, érezni lehetett a játékunkon az elszántságot. A harmadik gólnál kissé elaludtunk. Hiányzott a tapasztalat a játékunkból. Ma a kis dolgok jelentették a nagy különbséget a két csapat között. Tanulnunk kell ebből a mérkőzésből

 - nyilatkozta Bernd Storck a klub honlapjának.

Ugyanakkor a DAC vezetőedzője kiemelte, fiatal csapatuk van, a tízpontos hátrányt nem ezen a meccsen szedték össze, de van még tíz forduló a szezonból és a maximumot kell nyújtaniuk a pályán.

Fiatal, tehetséges játékosaink vannak. A Slovan ma ügyesebb volt, okosabban játszott, ezért tartotta itthon a három pontot. A tízpontos hátrányt nem ezen az egy meccsen szedtük össze, hanem a kisebb csapatok elleni találkozókon. A tíz pont sok, de van még előttünk tíz mérkőzés, és a futballban bármi megtörténhet. A maximumot kell nyújtanunk, mert a bajnokság még nem ért véget

- zárta értékelését Bernd Storck.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.