2020. szeptember 8., 09:38

Az olasz élvonalba igazolhat a DAC válogatott játékosa

A remek dunaszerdahelyi szezonkezdet után a DAC több játékosa iránt is komoly érdeklődés mutatkozik. A legfrissebb olasz sajtóhírek szerint az olasz élvonalban szereplő AC Parma csapna le a DAC egyik válogatott játékosára.

Fotó: FCDAC

Az olasz sajtóban megjelent információk szerint az olasz élvonalban szereplő AC Parma élénken érdeklődik a DAC panamai válogatott játékosa Eric Davis iránt. A parmai együttes sportigazgatója, Marcello Carli a hírek szerint külföldön keresi a csapat új igazolásait.

Az olaszok listáján a hírek szerint a DAC panamai válogatott játékosának a neve is szerepel. A Parma csapatában, amely a SerieA előző idényében a 11. helyen végzett, Juraj Kucka személyében szlovák válogatott futballista is szerepel.

A DAC klubrekordot jelentő szezonkezdetéből Davis három góllal és egy gólpasszal vette ki a részét, ezzel is a DAC egyedüliként a Fortuna Ligában százszázalékos mérleggel vezeti a bajnokságot.

A 29 esztendős válogatott futballista 2015 szeptemberében érkezett a dunaszerdahelyi sárga-kékekhez, azóta a DAC színeiben 152 mérkőzésen lépett pályára, 18 gólt és 21 gólpasszt jegyzett ezidáig. A sárga-kékekkel két bronzérmet és egy ezüstérmet szerzett a bajnokságban, valamint a panamai válogatottal az oroszországi világbajnokságon is szerepelhetett.

A mértékadó transfermakt a DAC védőjének piaci értékét 700 ezer euróra taksálja, Davis szerződése a jövő nyáron járna le.

Megosztás
Címkék