2021. július 31., 13:28

A palásti Križan Richárddal erősített a pozsonyi Slovan

A szlovák bajnoki címvédő pozsonyi Slovan hivatalos honlapján erősítette meg, hogy felvidéki védővel erősített, miután a palásti származású Križan Richárd átigazolt az égszínkékekhez.

Krizan Richard
Fotó: skslovan.com

Felvidéki tehetséggel erősítette meg hátsó alakzatát a szlovák bajnoki címvédő pozsonyi Slovan.

A pozsonyi együttes a 23 esztendős palásti származású védővel, Križan Richárddal erősített,

olvasható a klub hivatalos közleményében. Križan hároméves szerződést kötött a szlovák bajnokkal, miután távozott a Trencsén csapatából.

Érdekesség, hogy a felvidéki védő akár már a hétvégén bemutatkozhat korábbi csapata ellen, ugyanis szombat este a Slovan hazai pályán fogadja a Trencsént.

Križan a Nyitra utánpótlásában nevelkedett, ahol profi futballista is lett, itt mutatkozhatott be az élvonalban is. A 23 esztendős védő megfordult továbbá a Puskás Akadémiában, de a kevés játéklehetőség miatt hazatért a szlovák élvonalba, és 2019 óta erősítette a trencséni együttest.

Križan az elmúlt héten a szezonnyitón még a Trencsén színeiben lépett pályára és gólt is szerzett, ráadásul az első forduló álomcsapatába is bekerült.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.