2020. július 27., 19:44

A DAC szerb-magyar védője a Partizan Belgrádhoz igazolt

Dušan Lalatović nem egészen fél év után távozott Dunaszerdahelyről. A fiatal szerb-magyar állampolgárságú védő hazaigazolt a szerb bajnokság legutóbbi szezonjának ezüstérmeséhez.

A szerb Partizan Belgrád hivatalos médiafelületén jelentette be, hogy leigazolta a dunaszerdahelyi DAC szerb-magyar állampolgárságú védőjét Dušan Lalatovićot. A fiatal szerb védő magyar felmenőinek köszönhetően magyar útlevéllel is rendelkezik.

Az újvidéki futballista profi pályafutását a Vojvodina utánpótlásában kezdte majd a szerb Buducnost Glozan, Dinamo Vranje, a Radnički Nis, a Rad Zrenjanin és Bulgáriában a Slavia Szófia csapatában is megfordult.

A 21 esztendős védő januárban érkezett Dunaszerdahelyre, és csupán két mérkőzésen kapott lehetőséget a sárga-kékeknél, így a távozás mellett döntött.

A Partizan Belgrád a szerb bajnokság legutóbbi idényében a második helyet szerezte a meg a Crvena Zvezda mögött. A Partizan a szerb futball egyik legeredményesebb csapata, összeségében 27 bajnoki címmel rendelkeznek a belgrádiak.

Megosztás
Címkék