A férfi, aki szeret

2021. július 26., 12:37
Rajkovics Péter

Sok érzelemdús filmet láthatunk a moziban vagy a tévében, de kevés esetben áll központban a férfi. Mit érez az a férfi, akit elhagyott a szerelme, teszik fel a kérdést a filmben.

a férfi aki szeret
Fotó: imdb.com

És mi történik akkor, ha a férfi rájön, hogy többé már nem szerelmes, ideje pontot tenni a kapcsolat végére? Az a szerelem, amit Robert érez, az abszolút szerelem, amely életed minden percét örömmel tölti el, vagy szilánkokra törheti a szíved.

A rendező egy férfi szempontjából mutatja be, milyen elhagyni és elhagyottnak lenni. Pierfrancesco Favino karakteres szereplő, aki mindkét szerepben hiteles, de olyan női főszereplők segítik, mint Monica Bellucci és Kseniya Rappoport. A Maria Sole Tognazzi rendezte film története ugyan nem mentes a sablonoktól, de az érzelmi állapotok bemutatása igazán európai, ráadásul a nagyközönség számára is fogyasztható. 

Megjelent a Magyar7 2021/29.számában.

2021. július 21., 15:32

A hang és az íz keringője - megjelent a Magyar7 legújabb, 29. száma

Megjelent a Magyar7 legújabb, 29. száma. A lap nagyinterjújában ezúttal vérbeli nyári témát közöl: Szarka Gyula Kossuth-díjas zenész nyilatkozik többek közt legújabb, az Ének a konyháról című lemezéről.

Kövesse facebook oldalunkat is!