XXII. ŐSZIRÓZSA - magyarnóta-énekesek országos versenye

Csemadok
Esemény kezdete

A Csemadok Országos Tanácsa megbízásából a Csemadok Nagykürtösi Területi Választmánya 2021. október 09-10-én rendezi meg a XXII. ŐSZIRÓZSA magyarnóta-énekesek országos versenyét, ha időközben nem lépnek életbe újabb országos korlátozások. Zenei kíséret: Mezei Zsolt és zenekara – Dunamocs. A versenyen való részvétel feltételei és lebonyolítási rendje nem változik.

A nótaénekesek versenyébe 2021. szeptember 20-ig azok jelentkezését várjuk, akik betöltötték 16. életévüket, felső korhatár nincs. A versenybe 2 magyar nótával - hallgató, csárdás – lehet jelentkezni írásban név, elérhetőség (pontos lakcím, e-mail, telefonszám) valamint a nóták címének és hangnemének feltüntetésével a Csemadok Nagykürtösi Területi Választmányánál:

Oblastný výbor Csemadoku, 991 28 Vinica, Nekyjská 397/27. e-mail: csemadokntv@gmail.com

Az e-mail tárgyában és a borítékon tüntessék fel, hogy: „ŐSZIRÓZSA” .

Az érdeklődők bővebb tájékoztatást kérhetnek a Csemadok NTV telefonszámán: 0907 85 62 96. A jelentkezőknek részletes információt küldünk.

A jelentkezési lapok letölthetők a Csemadok honlapjáról ( www.intezet.sk ; www.csemadok-hu.eu) vagy beszerezhetők a Csemadok területi választmányain.

Hol-mi