Ismerős Arcok

Művelődési központ
Esemény kezdete

Az Ismerős Arcok zenekar a megalakulásától fogva kiemelt jelentőséget tulajdonít azoknak a történelmi eseményeknek, amelyek meghatározó módon alakították a magyar nemzet sorsát, létét a Kárpát-medencében.

Ismerős Arcok

Dalaikkal fontos küldetést teljesítenek, hiszen feladatuknak tekintik a magyarságtudat ébrentartását, értékeink hagyományaink megőrzését és továbbítását a következő generációk számára. Az idei évben emlékezünk meg a 100 évvel ezelőtti trianoni békediktátumról, amely szétszakította a nemzetünket és alapjában változtatta meg a magyarság életét. Ebből az alkalomból  az Ismerős Arcok zenekar “Határon túlról szívektől innen…” címmel országos megemlékező koncerteket szervez, erre az alkalomra összeállított műsorral. A műsor jellemző gondolatai a hazaszeretet, a kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása, valamint a trianoni döntés utáni magyar közösségben való létezés fontossága. Az est vendége Simó József előadóművész lesz, aki válogatott versekkel és szemelvényekkel teszi még katartikusabbá a műsort.

 

2021.08.12  20:00

Művelődési Központ Gúta - Mestské Kultúrne Stredisko Kolárovo

Jegyár: 5 Euro

Jegyek a https://jegy.rock1.hu/ismeros-arcok_guta_20210812oldalon online, valamint papír alapon a gútai Művelődési Központban kaphatók.