Attraktív programok a Múzeumok Éjszakáján a Galántai Honismereti Múzeumban

Galántai Honismereti Múzeum
Esemény kezdete

A Galántai Honismereti Múzeum ismét bekapcsolódik a Múzeumok Éjszakája összeurópai programsorozatba, amelyre május 14-én, szombaton kerül sor. A múzeum színes programokkal várja a családokat, a régió története iránt érdeklődőket, a minőségi kávék és finom borok kedvelőit. A program részeként kézművesek mutatkoznak be, kiállítást nyitnak meg, bemutatják az év akvizícióját, lesz koncert és előadás is a múzeum udvarán.

A Múzeumok Éjszakája programjai a Galántai Honismereti Múzeumban 14:00 órakor kezdődnek és egészen 22:00 óráig tartanak, ingyenesek. A legtöbbjüket a múzeum átriumába szervezték, ahol a környezet kellemes hangulatot és gyönyörű hátteret biztosít. 

 

PROGRAM:

14:00 -- 17:00 délutáni program a múzeum udvarán:

 > kézművesek utcája

> múzeum café

> állandó tárlat egyéni megtekintése

17:00 -- 19:00 koraesti programok a kiállítóteremben

> A sokoldalú fa c. kiállítás megnyitója

> A 2022-es év akvizíciója: Esterházy család fogatos szerszáma

19:00 -- 22:00 esti programok a múzeum udvarán

> borkóstoló

> 19:00 koncert: The Ladies Ensemble

> 21:00 előadás: PhDr. Lengyel Tünde, CSc. (szlovák nyelven)

 

A Galántai Honismereti Múzeum szeretettel várja az érdeklődőket ingyenes programjaira a Múzeumok Éjszakáján 2022. május 14-én, szombaton 14:00 és 22:00 óra között. Ezen a napon a tallósi és a jókai vízimalom is ingyenesen látogatható.

 

Bővebb tájékoztatás a múzeum honlapján és a közösségi hálón található. www.muzaumgalanta.sk/hu/ www.facebook.com/muzeumgalanta