2022. március 23., 14:59

Már lehet nevezni a Balaton-átevezésre

Elindult a nevezés az idei Balaton-átevezésre, Magyarország egyik legnagyobb szabadidős vízisporteseménye július 30-án várja résztvevőit Zamárdiban.

Balaton-átevezés 2022
Fotó: balatonatevezes.hu

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) idén már ötödik alkalommal rendezi meg az eseményt, amely évről évre egyre több sportolni vágyót csábít a Balatonra.

A hatalmas érdeklődés miatt az átevezés tavaly Fonyódról Zamárdiba költözött,

ahol mintegy 4200-an szelték át kajakkal, kenuval, SUP-pal vagy sárkányhajóval a tavat.

Az idei átevezést július 30-án, szombaton rendezzük. 

Érdemes azonban korábban érkezni, ugyanis péntektől vasárnapig egy háromnapos sportfesztivált rendezünk a Zamárdi Szabadstrandon, amelyre várjuk többek között a tavaly kilátogató mintegy tízezer embert is - idézte az MKKSZ hírlevele Berényi Pétert, az MKKSZ szervezési- és marketing igazgatóját. - Nagy öröm számunkra, hogy névadó szponzorunk újra az idén 25. születésnapját ünneplő Hervis Magyarország lesz. Velük sikerült egy hosszú távú együttműködési megállapodást kötni, 2024-ig.”

Az útvonal nem változik,

az indulók Zamárdiból elrajtolva Tihany érintésével keresztezik majd a Balatont,

a táv oda-vissza körülbelül nyolc kilométeres lesz.

Nevezni a balatonatevezes.hu oldalon lehet, ahol az eseménnyel kapcsolatos tudnivalók folyamatosan frissülnek. Azok, akik július 5-ig jelentkeznek, hivatalos pólót kapnak.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.