lapajánló
Patrióták, fizetett felforgatók és a szuverenista baloldali
Magyar7 - 28. száma
2023. május 2., 10:11

Új vezetőedző a komáromi röplabdacsapat élén

A szlovák férfi röplabda-bajnokság (Niké Extraliga) idei szezonjának negyedik helyezettje új vezetőedzőt nevezett ki a csapat élére - jelentette be a klub hivatalos közösségi oldalán.

vkspartak.sk
Fotó: vkspartak.sk

Új vezetőedzővel vág neki a következő idénynek a komáromi férfi röplabdaklub, a távozó Gabriel Chochoľak helyét Richard Vlkolinský veszi át. Chochoľak két évig irányította a komáromi csapatot, az elmúlt két évben bajnoki címet és Szlovák Kupát is két alkalommal nyertek a komáromiak, valamint a nemzetközi porondon is bemutatkoztak.

Az idei szezonban azonban a Szlovák Kupa fináléját elvesztették és a rájátszás döntőjébe sem jutottak be a komáromiak.

Vlkolinský jelentős vezetőedzői múlttal rendelkezik, a Homonnával háromszoros bajnoknak mondhatja magát, két alkalommal kupagyőzelmet is ünnepelhetett, valamint a Közép-európai Ligában is bronzérmes lett a homonaiakkal. Az ifjúságnevelő és minőségi, koncepciózus munkájáról ismert edző Komáromba érkezik, hogy hasonló eredményeket érjen, mint korábbi sikerei helyszínén és újra visszavezesse a csúcsra a Duna-partiakat. A rutinos szakember legutóbb a cseh Ostravánál edzősködött, de dolgozott Kassán is.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.