2021. április 27., 09:16

Jégkorong: Majoross Gergely marad az Érsekújvár vezetőedzője

Továbbra is Majoross Gergely marad az érsekújvári hokicsapat vezetőedzője, miután egy évvel meghosszabbították szerződését – számolt be az újvári klub hivatalos közösségi oldalán.

Majoross
Fotó: hcnovezamky.sk

Az érsekújvári hokicsapat hétfőn jelentette be, hogy sikerült megállapodniuk Majoross Gergellyel, így a 41 éves magyar szakember marad Érsekújváron. Majoross új megbízatása a következő idény végéig szól.

Igazán boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam Érsekújvárban. Sikeres szezonon vagyunk túl, a végén bravúrral. Bízom benne, hogy felül tudjuk ezt múlni”

- nyilatkozta Majoross Gergely az M1-nek.

A 41 esztendős szakembert január 12-én nevezték ki az újvári jégkorongcsapat vezetőedzőjének. Irányítása alatt az Érsekújvár bravúros teljesítménnyel legyőzte a Kassát a rájátszás selejtezőjében. Az újvári bikák a negyeddöntőben az alapszakasz győztesével a Zólyommal kerültek szembe, de nem sikerült a bravúr az újváriaknak és végül a bajnokság nyolcadik helyén végeztek.

A 41 esztendős magyar szakember gazdag játékospályafutást tudhat maga mögött, hiszen a Ferencváros színeiben nevelkedett, majd az Alba Volán csapatával hétszer lett magyar bajnok.

Pályafutása során megfordult a Budapest Stars és Miskolci Jegesmedvék csapatában is. Edzősködése legelején a MAC kölyök- és serdülőcsapatainak felkészülését segítette, majd a magyar utánpótlás-válogatott szövetségi edzőjeként dolgozott, ezt követően a DVTK Jegesmedvék és a MAC Újbuda vezetőedzője volt. 2013 és 2020 között a magyar válogatottnál volt segédedző.

Megosztás
Címkék