2023. január 20., 10:50

A komáromiak legyőzték az esélyesebb Kamnikot a MEVZA-kupában

A MEVZA-kupa negyedik versenynapján a komáromi röplabda játékosok kiváló formában voltak.

röplabda
Fotó: Rieker UJS

Gabriel Chocholak edző játékosai már kedden is győzni akartak a horvát bajnokság listavezetője,  ellen, de az Eszék elleni csatát 2:3-ra elveszítették.

Szerdán a MEVZA – Közép-európai Liga harmadik csapatával, a szlovén Kamnikkal mérte össze erejét a komáromi gárda. Bár a Kamnik volt a mérkőzés nagy esélyese, a Komárom kiváló teljesítményének köszönhetően, pont nélkül búcsúztak a mérkőzéstől. A Duna-partiak számára ez volt a negyedik győzelem a bajnokságban, a tabellán az 5. helyet foglalják el.

MEVZA - FÉRFI - 4. VERSENYNAP - SZERDA:
OK CALCIT KAMNIK m (Slo.) - RIEKER UJS KOMÁROM 0:3 (-23, -20, -23)

Bírók:  Adler és Horváth (mindketten magyarországiak), 35 néző.
CALCIT KAMNIK: Sosa Sierra 15, Pavlović 9, Mitrašinović 7, Mujanović 4, Aponza Carabali 4, Okroglič 3, Vinkovič 3, Arsenoski 1, Planinšič 0, Lazar 0, libero Klobučar. Edző: Pleško Matija.
RIEKER UJS: Gergely 16, Szarek 13, Kohút 12, Mačuha 9, Ogurčák 6, Kasperkevič 2, libero Krajčo. Edző. Chochoľak Gabriel.

Gabriel Chochoľak, a Rieker UJS edzője: "Fantasztikus teljesítményt nyújtottunk egy erős ellenféllel szemben, amely teljesen más célokra koncentrált, mint mi. 3:0-ra nyertünk, ami elképesztő. Koncentrált teljesítményt nyújtottunk. A harmadik szettben hat ponttal vezettünk, de hagytuk, hogy az ellenfelünk felzárkózzon, de végül megnyertük a szettet, aminek nagyon örülök. Ezen a mérkőzésen minden úgy alakult, ahogyan az a nagykönyvben le van írva. Mi egy olyan csapat vagyunk, amelynek két arca van. Az egyik az, hogy kiváló teljesítményt nyújtunk, aztán jön az érthetetlen koncentrációvesztés, ami a hazai mérkőzéseken gyakran előfordul velünk, és így saját magunkat húzzuk le. A MEVZA mentalitását kell átvinnünk a hazai küzdelmekbe.“

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.