2020. július 2., 21:03
Frissítve: 16:31

Őry Pétert javasolta az MKP Dunaszerdahelyi járási konferenciája pártelnöknek, Berényiből OT-elnök lenne, elvileg Léva és Szenc jelöltje is megvan

Az utóbbi napokban sorra zajlanak a Magyar Közösség Pártjának járási konferenciái.

Médialapozó
Fotó: Bodó Károly

Bár az összes járási konferencia eredményéről nem számolunk be, a mai, dunaszerdahelyi eredménye sokak számára meglepő lehet.

A járási MKP-tagok ugyanis úgy határoztak, Őry Pétert, a párt Országos Tanácsának korábbi elnökét jelölik pártelnöknek, míg Berényi Józsefet, Nagyszombat megye alelnökét OT-elnöknek javasolják. 

Ugyan hivatalosan nem erősítették meg, de úgy tudni, a Szenci konferencián Bárdos Gyulát, a Lévai járásban pedig Csáky Pált Berényi Józsefet jelölték, ahogy arra Kiss Beáta, a párt járási elnöke felhívta lapunk figyelmét. Az elnök asszony elmondta, OT-elnökjelöltként a járási konferencia Köpöncei Pétert nevezte meg, míg Csáky Pált elnökségi tagnak javasolták.

 Egyebek mellett Újvár, Losonc, Komárom és Galánta járások jelöltjei még váratnak magukra, bár sokan már tudni vélik ezen járások jelöltjeinek nevét.

Az MKP-ban zajló tisztújítással a Nagyító aktuális adásában részletesen foglalkoztunk. Ajánljuk szíves figyelmükbe!

+12 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.