lapajánló
Az apadó folyó krónikája és a derű kultúráját terjesztő nyelvész
Magyar7 - 16. száma
2020. február 21., 11:09

Összecsaptak: ma délután Menyhárt–Bugár-csörte a Nézőpontban

A Nézőpont választási különkiadásában Menyhárt József, az MKP elnöke és Bugár Béla, a Most-Híd első embere vívtak helyenként parázs csörtét.

Fotó: ma7.sk

Ebben a kampányban az utolsó választási vitának adott otthont a ma7 stúdiója, hiszen Érsek Árpád, a Most-Híd listavezetője lemondta a Bárdos Gyulával tervezett vitát.

A pártelnökök vitájában a felek először a mögöttünk hagyott ciklus eredményeit és a kimaradt lehetőségeket vitatták meg – s mint a vitában többször, már itt feltűnt, hogy

Bugár Béla gyakran indulatosan, míg Menyhárt József higgadtan reagált a felvetett ellenérvekre.

A pártelnökök ellentétesen értékelték, a két párt miért nem kötött választási megállapodást, noha a felmérések a parlamenti küszöb alá mérték az MKÖ-t és a Most-Hidat is. Vita bontakozott ki arról is, melyik tömörülés rendelkezik valós koalíciós potenciállal. Amiben egyetértés mutatkozott: a magyar képviselet legnagyobb ellenfele a választók közönye.

A műsorban helyenként parázs szóváltásra került sor, Bugár nem egyszer indulatosan utasította vissza a Most-Híd előző négyéves politikáját ért kritikákat. Ha kíváncsi, mire mondta Menyhárt József, hogy a Most-Hídnak ebben a formában vége, vagy minek kapcsán ismerte el Bugár Béla, hogy ő sem tökéletes,

ma délután ne hagyja ki a Nézőpont műsorát!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.