2020. március 1., 03:38

Menyhárt: Bugár máris felhívott

Lassan véget ér az eredményváró az MKP székházában.

Videó: ma7

A Magyar Közösségi Összefogás minden valószínűség szerint nincs a parlamentben, mert közel nyolcvan százalékos feldolgozottságnál négy százalék fölött áll az MKÖ, és a nagyvárosi szavazatokat csak ezután dolgozzák fel.

Menyhárt József mindenkinek megköszönte a szavazatát. Az eredményeket holnap és a közeli napokban részletesebben is elemzik. Az MKP elnöke portálunkkal közölte, Bugár Béla máris felhívta őt. 
Megosztás
Címkék

Hozzászólások

Fehér István 2020. 03. 01., v - 08:38

Az árulók végre eltakarodnak a közéletből, de remélem, hogy a többi, magyarul beszélő megélhetési politikus is! Innentől lehet kezdeni a legelejéről, DE KIZÁRÓLAG HITELES, IGAZ MAGYAR EMBEREKKEL!

Fehér István 2020. 03. 01., v - 08:56

Bugár már kuncsorog! Amikor ők bekerültek, akkor is felhívta az mkp-t? Árulóknak nincs megbocsátás, elnök úr! Zsákutca és elvtelenség a velük való kokettálás! Csak úgy lesz magyar megújulás a Felvidéken! Máris el akarják felejteni az elmúlt 30 év megélhetési politizálását és árulását? Döbbenetes! Menyhárt úr - az MKÖ sem jutott be, mert sok olyan volt a listán, akik még a nevüket sem magyarul írják! És jócskán találunk ott megélhetési mkpsokat, de még volt "mostos" árulókat is! Keresztény - nemzeti politizálás lesz, vagy 20 év múlva nem lesz magyar a Felvidéken! AUTONÓMIA!!!

Horvàth Tamàs1979 2020. 03. 01., v - 09:16

Az eredmèny vàrhatò volt.Osztom a tanàr ùr vèlemènyèt!Felèbredünk màr valaha?Vagy tovàbbra is elègedetten,hàtradőlve politikàt pròbàlunk jàtszani anyaorszàgi pènzek felhasznàlàsàval?Teljesen alkalmatlan listàval megèlhetèsi,gerincek nèlküli szemèlyek felsorakoztatàsàval....?!?