2022. február 14., 14:17

Megdöbbentő tragédia Bős határában

A Nagyszombat megyei rendőrség szóvivője, Zlatica Antalová tájékoztatta a sajtót arról a tragikus balesetről, amely szombaton este 22 óra után történt a bősi vízerőműnél.

Nem ay első ilzen tragédia ey
Fotó: Polícia SR - Trnavský kraj
A gyilkos autó

Egy leállított Seat Leon márkájú személygépkocsi eddig ismeretlen okból magától elindult és elgázolta azt a 34 éves férfit, aki a gépjárművet néhány pillanattal korábban leparkolta. A személyautóban két nő és egy kisgyermek is utazott.

Miután az autót leállították, a férfi és a két nő kiszállt, viszont a kocsiban hagyták az alvó kisgyermeket. Ezután a felnőttek eltávolodtak, de a személyautó váratlanul elindult. A férfi megopróbálta megállítani a mozgó járművet, de közben megbotlott és az autó alá került. Olyan súlyosan megsérült, hogy életét már nem tudták megmenteni.

Egyelőre nem tudni, miért indult el az autó. A rendőrség figyelmeztette a gépjárművezetőket, hogy mielőtt elhagynák a leparkolt autójukat, gondosan ellenőrizzék: megfelelően biztosították-e a személygépkocsi helybenmaradását.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.