2021. május 27., 19:36

Matovič hideg zuhanyt kapott, az egyik képviselő egy pohár vízzel locsolta le - VIDEÓVAL

Miroslav Suja független képviselő egy pohár vizet öntött Igor Matovič arcába a parlament mai ülésén. Grendel Gábor (OĽaNO) parlamenti alelnök ezt követően kénytelen volt Suját kitiltani a teremből és szüneteltetni az ülést.

Igor Matovič
Fotó: TASR
Ilyen hideg zuhanyt ad minden szlovákiai állampolgárnak. Ön egy szervezett bűnbanda irányítója”

– kiabálta Miroslav Suja, az ĽSNS párt egykori tagja azután, hogy Igor Matovič pénzügyminisztert egy pohár vízzel öntötte arcul. 

Matovič Suját „mocskos” alaknak nevezte, aki erre azt mondta a pénzügyminiszternek, hogy nem számít mit mond, és hogy Matovič nem keresztény hanem farizeus. Matovič erre azt kérdezte tőle, kinek mondta, hogy bűzlik, mire Suja azzal válaszolt, hogy az arcába locsolt egy pohár vizet.

A politikusok vitája után Grendel Gábor (OĽaNO) parlamenti alelnök kénytelen volt Suja mikrofonját kikapcsolni, a képviselőt kiküldte a teremből, és félbeszakította az ülést.

Elfogadhatatlannak tartom fizikai támadás bármiféle megnyilvánulását a nemzeti tanács ülésén. Példával szolgálunk az embereknek, akik figyelnek minket, és ezt a példát elfogadhatatlannak tartom”

– mondta Grendel az ügy kapcsán.

Megosztás
Címkék