Egy 18 éves fiatal vesztette életét a rimaszombati balesetben

2021. július 19., 14:16
ma7

Egy 18 éves fiatal férfi vesztette életét abban a balesetben, amely vasárnap este történt az I/16-os úton Rimaszombat és Bakti között, a Szőlőhegy (Vinica) nevű városrészben.

Közlekedési baleset Rimaszombat és Bakti között
Fotó: Rimava.sk

Petra Kováčiková, a Besztercebányai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a Škoda Felícia típusú gépjármű Rimaszombat irányából tartott Bakti felé, amikor kanyarodás közben megcsúszott a vizes úton. Az autó vezetője elvesztette uralmát a jármű fölött, amely átsodródott a szemközti menetsávba és összeütközött egy magyarországi rendszámú Volvóval. 

A két autóban összesen hat személy tartózkodott, közülük ketten megsérültek, egy személy pedig életét vesztette. Egy sérültet hidraulikus berendezés segítségével szabadítottak ki a roncsból a tűzoltók. 

A rimava.sk portál információi szerint a balesetben elhunyt 18 éves fiatal férfi a Škoda Felícia sofőrjének a fia volt, aki az autóvezető melletti ülésen utazott. A vizsgálatok egyik sofőr szervezetében sem mutattak ki alkoholt. Az I/16-os utat a rendőrség a mentés és a helyszínelés idejére, mintegy négy órán át lezárta.

Kövesse facebook oldalunkat is!