2020. július 14., 19:20

Becse Norbert: Vissza kell szereznünk a választók bizalmát

Zajlik az MKP tisztújítása, a Nézőpont stúdiójában az elnökjelöltek közül az elmúlt napokban már megszólalt Őry Péter, Berényi József, Forró Krisztián és Cziprusz Zoltán. A mai adásban Becse Norbert, Nyitra megyei képviselő beszél terveiről, az MKP következő elnökére váró kihívásokról. 

Videó:  ma7

Becse Norbertet, aki egyébként iskolaigazgató Naszvadon, az MKP komáromi járásának küldöttei jelölték a pártelnöki tisztségbe. Az elnökjelölt stúdiónkban elmondta,

a Magyar Közösség Pártja komáromi járásbeli tagjai úgy érzik, az általuk képviselt közösség számarányához képest rendkívül gyengének érezték eddig a pártvezetésben és az országos választásokon a járásbeli jelöltek pozícióit, ezen szeretnének változtatni, ezért neveztek meg saját jelöltet a pártelnöki tisztségre. 

Stúdióvendégünk szerint a mindennapi éltet problémáit kell elsősorban programként meghatározni, amelyek az emberek mindennapjait befolyásolják, ezek nagy része elsősorban gazdasági jellegű. Persze fontos a nemzeti kérdések napirenden tartása is, valamint az oktatásügy is a legfontosabb kérdések között van.

Szakpolitikusokra van szükség, nem elég az eddig folytatott gyakorlatot követni, mindenképpen a szakpolitika irányába kell erősíteni a pártot és szakmai kérdésekben van a legnagyobb szükség az összefogásra és az egységes álláspontra.

A választók bizalmát vissza kell szerezni, a közösséget fel kell rázni, hinnünk kell magunkban, mert hit nélkül nem lehetünk hitelesek.

Korábbi stúdióbeszélgetéseinket itt tekinthetik meg:

 

 

Politikai magazinműsorunkba meghívást kapott minden elnökjelölt, akiket az egyes járások jelöltek, akiket kivétel nélkül meghívtunk stúdiónkba. Közülük egyedül Papp Sándor nem kívánt élni a megszólalás lehetőségével.
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.