magyar7 25
A férfiasságtól az apaságig, az égszakadástól Gvadányi és Juhász Gyula Szakolcájáig
Magyar7 - 25. száma
2020. június 26., 12:19

A belügyminiszter elszörnyedt, mikor értesült az újságírónak küldött töltényről

Roman Mikulec belügyminiszter (OĽaNO) elszörnyedt, mikor megtudta, hogy az Aktuality.sk portál újságírója egy töltényt talált a postaládájában. Megerősítette, hogy a rendőrség nagy erőkkel dolgozik az ügyön. A TASR-t Barbara Túrosová, a Belügyminisztérium sajtóosztályának vezetője tájékoztatta.

Roman Mikulec
Fotó: TASR
Elfogadhatatlan, hogy még manapság is ilyen primitív elrettentő üzeneteket küldözgessen valaki. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy Ján Kuciak áldozata ne legyen hiábavaló, és főleg, hogy efféle tragédia már soha többé ne fordulhasson elő”

– közölte a miniszter.

Az Aktuality.sk portál péntek reggel arról tájékoztatott, hogy Peter Sabo oknyomozó újságíró csütörtökön (június 25.) egy töltényt talált a lakása postaládájában.

Sabo például a szeredi kábítószer-kereskedelemről, a Gál Gábor volt igazságügyi miniszterhez köthető ügyekről, a dél-szlovákiai adócsalókról és a Dobytkár ügyről szokott írni, ezenkívül az ún. kočneri könyvtárat elemzi, és a mohi erőmű új részeinek az építése körüli ügyekkel foglalkozik.

A talált töltényről a szerkesztőség nemcsak a belügyminisztert, de Milan Lučanský országos rendőrfőkapitányt is tájékoztatta, aki elmondta, hogy a rendőrség már megtette a szükséges intézkedéseket az ügyben.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.