2022. július 5., 12:55

Tankcsapda + BSW: BAZ+

Talán először és utoljára írok olyan dologról, hogy mit nem kellene meghallgatni. Jobban szeretem a jó zene bemutatását, de a napokban „belefutottam” olyan dalba, amitől, azt gondolom, meg kell óvni minden zenehallgatót, hacsak nem önkínzásból szeretne valaki zenét hallgatni.

tankcsapda
Fotó: Magyar7/Archív felvétel

Nagy bajban lehet a Tankcsapda, ha arra vetemedett, hogy a magyar szégyenbandával, a BSW nevű, mocskos szájú rapformációval készített közös dalt, vagy elgurult a gyógyszere valamelyik producernek.

Igaz, hogy a rapbandának minden dala (talán alpári stílusa miatt) eléri az egymillió feletti hallgatottságot, de Magyarország aktuálisan legmenőbb rockbandája nem kéne, hogy belefusson ilyen „csapdába”.

Talán még nem esett vissza akkorát a banda a világjárvány idején, hogy erre adja a fejét. A dal minősíthetetlenül gagyi, a rap részeket automata hangolóprogrammal vették fel, szóval szánalmas. A szöveg primitív, ez már nem rock and roll. Ne hallgassátok, ha jót akartok magatoknak!

Megjelent a Magyar7 2022/26. számában.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.