2022. szeptember 3., 12:22

Kulturális ajánló: Dogstar – Your World

Újabb résszel jelentkezik a ma7 médiacsalád újságíróinak kulturális ajánlója. Filmek, könyvek, zenék. Minden, amit látni, olvasni vagy hallgatni érdemes!

Az alternatív zenekarok 1990 környékén kezdtek igazán betörni a világ zenei piacának élvonalába. Akkoriban gombamód szaporodtak az új hangzásra törekvő zenekarok. Azt viszont kevesen tudják, hogy az egyik ilyen bandának, az 1991-ben alakult Dogstarnak az egyik alapítója és basszusgitárosa a Matrix trilógiában világhírűvé vált színész, Keanu Reeves. A banda kisebb tagcseréken esett át az évek során, viszont a mai napig aktív, és legfrissebb albumuk anyagát a napokban rögzítik a Kingsize Soundlabs stúdióban. A lemez várhatóan az év végén jelenik meg. Addig is serényen hallgatom az egyik 2011-ben megjelent Your World című dalukat, amelyből egyértelműen kiderül, hogy Keanu Reeves legalább olyan jó zenész, mint színész. 

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.