2022. június 27., 10:44

Kulturális ajánló: Bob Seger zenéi

Újabb résszel jelentkezik a ma7 médiacsalád újságíróinak kulturális ajánlója. Filmek, könyvek, zenék. Minden, amit látni, olvasni vagy hallgatni érdemes!

A legtöbb általam szeretett zenének megvan a maga története. Általában emlékszem rá, mikor fedeztem fel az adott előadót, mikor hallgattam rongyosra az albumot, vagy melyik számuk éppen milyen élethelyzetben adott sokat. Bob Seger-rel valahogy nem így vagyok. Bizonyára egy filmben fedeztem fel valamelyik számát, aztán a szokásos forgatókönyv szerint előbb a dalt, aztán az albumot, míg végül az egész életművet végighallgattam. A nálunk alig ismert amerikai énekes-dalszövegíró a hetvenes években vált elismert zenésszé, és bár világsztár nem lett belőle, azt hiszem olvasóink nagy része is ismeri egyik-másik számát, még ha fogalma sincs róla, ki is az előadó. Kortól, nemtől függetlenül jó szívvel ajánlom minden „idős lelkű” zenerajongó figyelmébe.

 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.