2022. június 27., 10:44

Kulturális ajánló: Bob Seger zenéi

Újabb résszel jelentkezik a ma7 médiacsalád újságíróinak kulturális ajánlója. Filmek, könyvek, zenék. Minden, amit látni, olvasni vagy hallgatni érdemes!

A legtöbb általam szeretett zenének megvan a maga története. Általában emlékszem rá, mikor fedeztem fel az adott előadót, mikor hallgattam rongyosra az albumot, vagy melyik számuk éppen milyen élethelyzetben adott sokat. Bob Seger-rel valahogy nem így vagyok. Bizonyára egy filmben fedeztem fel valamelyik számát, aztán a szokásos forgatókönyv szerint előbb a dalt, aztán az albumot, míg végül az egész életművet végighallgattam. A nálunk alig ismert amerikai énekes-dalszövegíró a hetvenes években vált elismert zenésszé, és bár világsztár nem lett belőle, azt hiszem olvasóink nagy része is ismeri egyik-másik számát, még ha fogalma sincs róla, ki is az előadó. Kortól, nemtől függetlenül jó szívvel ajánlom minden „idős lelkű” zenerajongó figyelmébe.

 
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.