2020. július 1., 09:11

Kingfishers- és Flashjet-koncert Ipolybalogon

2020. július 3-án, pénteken az Ipolybalog központjában található vendéglátóhely ismét élő zenétől lesz hangos. Színpadra lép a Kingfishers és a Flashjet zenekar.

Fotó: Kingfishers
Induljon újra az élet, és kezdődjék a nyár egy fergetegesen jó bulival! A sör hideg, a terem tiszta, a próbák dübörögnek”

– olvasható az ipolybalogi Centrál kocsmában megrendezendő koncertest hirdetményében.

A Kingfishers 2019 augusztusában már bemutatkozott az Ipoly mentén. Akkor – a Together és a Szóba’szó zenekarokkal egyetemben – az ipolysági MyHont Café színpadán tűntek fel az ArmageddON elnevezésű zenés esten. Az ingyenes rendezvényen ezúttal a 2013-as alapítású lukanényei Flashjet társaságában fognak koncertezni.

Bízunk benne, hogy mindenki legalább olyan jól érzi majd magát, mint mi a színpadon”

– fogalmazta meg a Kingfishers egyik tagja, Tauber Krisztián, majd hozzátette:

Azért is van meg nálunk az izgalom, mert ezzel az új, négytagú felállással most állunk először színpadra. Nagyon várjuk már! Ha pedig valakiben felvetődne a kérdés, hogy miben változtunk, jöjjön el és hallgasson bele a zenénkbe.”

A fiatalokból álló formáció a közeljövőben több hasonló rendezvényt szervezne az Ipoly mentén, mindezt azzal a céllal, hogy a falvak és a kisvárosok lakosai is nyissanak az amatőr zenekarok fellépései iránt.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!