2022. január 6., 18:39

Kimosnám a szíved – megjelent Tamburilda új videóklipje - VIDEÓVAL

Az új év első napjait sokan az elengedések, változtatások időszakaként élik meg, amikor a tisztulás útjára lépnek. Egyebek mellett arra is rádöbbennek, hogy miután sikertelenül próbálkoztak egy-egy megromlott, fájdalmat okozó párkapcsolat megjavításával, jobb abból szabadulni. Elsősorban hozzájuk szól Nagy Ildikó alias Tamburilda Kimosnám a szíved című, újabb dala, amely videóklipjével stílusosan Vízkereszt ünnepén lepte meg a rajongóit.

Kimosnám a szíved – megjelent Tamburilda új videóklipje
Galéria
+1 kép a galériában
Budapest szívében is forgatták az új klipet.
Fotó: Tamburilda albuma
Vannak kapcsolatok, amelyek a boldogságot csak egyféleképpen hozhatják el az életünkbe: ha azoknak mielőbb véget vetünk.

Az év végén egy kedves barátnőmmel sétálgattunk Budapest utcáin, miközben arról beszélgettünk, hogy mindketten többször is próbáltunk megjavítani, megváltoztatni férfiakat azért, hogy majd végre boldog kapcsolatban élhessünk velük. Persze, e „mentőangyalosdi“ egyikünknek sem sikerült. Aztán

amikor éppen elhaladtunk egy mosoda mellett, jött az ihlet, hogy Kimosnám a szíved címmel írjak egy témábavágó dalt,

amivel ma megajándékozom a ritkán hallható tamburazenét és a szövegcentrikus dalokat kedvelő híveimet. Köszönet a dal és a klip megvalósulásáért az XProduction – nek és valamennyi alkotótársamnak!“ – mondta el a Ma7-nek az ötödik éve felváltva a szülővárosában, a felvidéki Komáromban és Budapesten élő előadó-dalszerző.

Kimosnám a szíved – megjelent Tamburilda új videóklipje
Ünnepi díszkivilágításban a fiatalok által kedvelt pesti Deák téren.
Fotó:  Tamburilda albuma


Tamburilda az új dal szövegét egyedül, a zenéjét pedig Pál Zoltánnal együtt írta, akinek a hangszerelés és a vokál is köszönhető. A videóklipben Ster Luca Elvira Amarúval, Makai Ádámmal és Rigó Dáviddal együtt szerepel. Keverés, mixing, mastering: Kovács Gergő "DZSÍ", videó: Kovács Gergő "DZSÍ" és Gábor Bence.

Kimosnám a szíved – megjelent Tamburilda új videóklipje
Már az év végi ünnepi hangulatban kezdetét vette az elengedés időszaka.
Fotó:  Tamburilda albuma

Az ígéretes tehetség Játsszuk el című, első dala és videóklipje 2021 májusában a magyarországi Hír TV Paletta című műsorában debütált, s a sok szenvedést okozó álkapcsolatoknak, színlelt érzéseknek állított tükröt.

Az Egy vándor szív meséje című, tavaly szeptemberben közzétett második szerzeménye egyszerre szól a belső útkeresésről és a megfelelő társ, az Igazi megtalálása iránti örökös vágyról. A Beöltöztem című, harmadik dala az előző év utolsó negyedében felkerült Az ősz slágerei a Trimedio sztárjaival című dupla CD-re. Annak központi témáját a párkapcsolatokban való megfelelési vágy képezte.

Kimosnám a szíved – megjelent Tamburilda új videóklipje
Amarú és Tamburilda kilépett a "mentőangyal" - szerepből...
Fotó:  Tamburilda albuma

A Kimosnám a szíved című, újabb dal beharangozásán kívül további jó hírrel is szolgálunk: a TV 2 Zenebutik - Szerelmes hangjegyek című januári műsorában Tamburilda Beöltöztem és A legszebb lány című, másik új dala szintén hallható lesz. Olvasóink is kövessék a pályafutását, és ha valamelyik szókimondó, egyedi hangzású dala elnyeri a tetszésüket, egy-egy YouTube-beli lájkkal is sarkallják őt annak folytatására!

Kimosnám a szíved – megjelent Tamburilda új videóklipje
Galéria
+1 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.