2022. október 28., 19:36

Két csallóközi énekesnő Tökéletlen dala - VIDEÓ

Haizok Melinda és Nagy Viki neve egyaránt ismert a csallóközi zenekedvelők számára, most úgy döntöttek, hogy közös dallal lepik meg a közönséget, amelyhez videoklipet is forgattak.

A Tökéletlen című dal szövegét a dalszerzőként is aktív Melinda jegyzi, amelyhez Gasparik Fecó, az Arizóna frontembere írt zenét. A videóklipet a közelmúltban Vásárúton, a Studio2020-ban forgatták és Szabó Péter Pál rendezésének köszönhetően egy fiatal lány küzdelmét láthatjuk a csütörtökön debütált videóban.

Szerettünk volna egy olyan dalt készíteni, amely a manapság olyan gyakran emlegetett önazonosság kérdését érinti. Természetesen egy popszám nem tud nagyon mély kérdéseket felvetni, de a Tökéletlen mégis arra próbál rávilágítani, minden hibánk ellenére mennyire fontos, hogy elfogadjuk a jobbik részünk mellett az esetleges hibáinkat is, hiszen mindannyian tökéletlenül vagy tökéletesek”

– mondta el Melinda, aki szerint az individualizmus korában egyrészt mindenki valamilyen módon ki akar tűnni, másrészt viszont a kritikus hangok zajával is meg kell küzdeni a fiataloknak és idősebbeknek egyaránt, amely sok belső feszültséget okoz.

„A dal is arról szól, hogy építsük, ne pedig romboljuk a másikat, mert akkor tud majd esetleges hibáiból is tanulni.”

Nagy Viki nagyon örült Melinda felkérésének a közös dalra, a videó felvételét is nagyon élvezte, mert először volt része hasonlóban.

A két énekesnő egyébként már egy dunaszerdahelyi jótékonysági rendezvényen el is énekelte a közös dalukat, amely csütörtöki bemutatása óta a videómegosztó oldalon is pozitív visszajelzéseket kapott.

A klip ötletgazdái Tóth Márk, Kulcsár Gábor voltak, a videóban pedig Melinda és Viki mellett a tehetséges fiatal színésznövendéket, Vass Virágot is láthatjuk.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.