Justin Bieber dalával teremtenének karácsonyi hangulatot a magyar sztárok - VIDEÓVAL

2020. december 1., 20:11
Rajkovics Péter

Justin Bieber "Mistletoe" című dalával kívánnak minden zenekedvelőnek karácsonyi hangulatot teremteni a magyar énekesek Tóth Andi és Vastag Csaba főszereplésével.

A két énekes az elmúlt időszakban egyébként is rengeteget szerepelt a médiában, hiszen a Sztárban sztár című műsorban mindketten a végsőkig versenyben voltak, s most ebben a feldolgozásban is együtt szerepelnek.

Nincsenek viszont egyedül, hiszen olyan ismert énekesek kapnak helyet a klipben mint Kocsis Tibor, Veréb Tamás, Gájer Bálint és B. Nagy Réka. A dal videója kedden hat órakor debütált a Youtube-on, s egyelőre lassan kúszik fel a nézettsége, de a szereplők rajongótáborának nagyságát ismerve biztosan gyorsan fog emelkedni.

Tóth Andi a dalt reklámozva a tőle megszokott módon szólt követőihez: "Ezzel az öt csodás emberrel feldolgoztuk @justinbieber “Mistletoe” című karácsonyi dalát. És persze készítettünk nektek egy szuper klipet, hogy legyen mit nézni a karanténban. Várom nagyooon remélem tetszeni fog!!"

Mindenki döntse el, hogy a Zoller Zsolt által jegyzet videó és a több előadós megoldás mennyire dobja fel a hangulatát, azért megmutatjuk az eredetit is, amely 9 év alatt 405 millió megtekintést könyvelt el.