cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2022. december 1., 16:01

Ismét várja a jelentkezőket A Dal

Ismét várja a zenészek jelentkezését A Dal! A Duna élő show-ja jövőre is a nézőkkel együtt keresi az ország legjobb dalát és a közönségkedvenc produkció elnyeri „Az Év Dala 2023” címet. Hazánk egyedülálló dalversenyére január 13-ig lehet jelentkezni.

zene, hangszerek
Fotó: unsplash.com

Hamarosan újra esélyt kaphat 40 új magyar dal arra, hogy főműsoridőben bemutatkozzon az országnak a Duna képernyőjén.

A Dal 2023 kiválasztottjaira izgalmas kihívás vár, mivel a produkciókat élőben kell bemutatni, és míg az elődöntőben a dalok akusztikus hangszerelésben mérettetnek meg, a döntőben már szimfonikus feldolgozásban, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséretében.

A győztes dal előadója „Az Év Dala 2023” cím, illetve a Petőfi Zenei Díj „Év dala 2023” elismerés mellett tízmillió forintot kap zenei produkciója fejlesztésére. A döntőbe jutott másik hét dal előadója szintén részesül zenei pályájára fordítható nyereményben.

Az új magyar könnyűzenei művek megszületését és a teljes hazai zenei paletta színesítését szolgáló dalválasztó páratlan lehetőségeket nyújt az előadóknak.

Pályázni egy legfeljebb háromperces magyar nyelvű dallal lehet, amely még nem, vagy legkorábban 2022. augusztus  20. után került kereskedelmi forgalomba, médiafelületre (televízió, rádió, internet), illetve nem hangzott el nyilvános előadás keretében.

A dalverseny ezúttal is nyitott mindenki számára, és támogatja a műfaji sokszínűséget. A jelentkezés és a pályázati feltételek megtalálhatók az adal.hu oldalon, amelyen keresztül 2023. január 13., péntek 22 óráig lehet jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével és a szükséges mellékletek feltöltésével.

Jelentkezési határidő: 2023. január 13., péntek 22 óráig az adal.hu oldalon.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.