2020. augusztus 23., 10:58

Gitárjátékkal és improvizációval fűszerezett népzene: a Folksz zenekar először koncertezett a Felvidéken - VIDEÓ

Igazán csodás élményben lehetett része annak, aki augusztus 14-én a somorjai Šup-Šup zenei klubot választotta, ugyanis a Folksz zenekar szórakoztatta a nagyérdemű közönséget. A zenekar sikeresen ötvözi a mai modern fúziós zenét a népzenével, így azok is remekül érezhették magukat, akik nem kimondottan népzene rajongók. A péntek esti családias klubkoncertre a Ma7 médiacsalád Múzsa című műsorának a stábja is kilátogatott.

Videó:  ma7

A Folksz zenekar sikeresen ötvözi a mai modern fúziós zenét a népzenével. A különféle stílusok egy sajátos hangzásban alkotnak egységet, így a magyar népzene, a jazz, a blues és a rock elemei is jellemzők a zenéjükre.

Az egyedi hangzásról Várnai Dániel, a zenekar alapítója gondoskodik. Saját elmondása szerint a népzene elemei mellett saját gondolatok befűzésével állítja össze a darabokat, melyek végül a zenekar előadásában szólalnak meg egészen egyedi módon. 

Egy biztos, aki szereti a minőségi zenét, korosztálytól függetlenül, biztosan elégedetten távozott a koncertről, amelyről készítettünk egy színes zenés összefoglalót, nézzék velünk!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.