2020. június 22., 21:19

Extravagáns formában a For You acapella zenekar VIDEOKLIP

Extravagáns és energikus hatást keltő videoklipet forgatott a szlovákiai For You acapella zenekar Dua Lipa, kétszeres Grammy díjas albán származású angol énekesnő Don't Start Now című dalát feldolgozva. A videoklipben az ultraibolya fény és a fluoreszkáló színek elegye hat meghökkentően, polgárpukkasztó módon. A katartikus érzés garantált.

Fotó: For You

Az öt tagból, köztük a magyar Lantos Borbély Katicából álló For You együttes nagy álma látszik beteljesülni, hiszen az új videóklip készítésénél a csapat tagjai együtt dolgozhattak a világ legismertebb acapella producerével, Bill Hare-rel. A népszerű zenei producer olyan idolokkal működött már együtt, mint a Pentatonix vagy a Home Free acapella zenekarok.

A For You tagjaira a tavalyi évben a grazi Vocal Total fesztiválon figyelt fel a maga műfajában népszerű producer.

Miután ötleteit hasznosítani tudták a Lady Carneval című produkcióban is, a szlovákiai énekesek ismét felkeresték az acapella produkciók nagymesterét, hogy együtt készítsék el a Dua Lipa feldolgozást. A csapat tagjai kifejtették, nem gondolták volna, hogy teljesül az álmuk és egy világklasszissal dolgozhatnak együtt.

Az energiától robbanó videoklipben a For You tagjai meghökkentő kinézettel jelennek meg. A hagyományos arcok és alakok helyett vonzó, foszforeszkáló, extravagáns sziluettek jelennek meg. A For You énekeseinek feltűnő és figyelemreméltó kinézetéhez az extrém hajfonatok királynője, az Aranyfonatok megálmodója, a dunaszerdahelyi Nagy Szilas Ildikó is hozzájárult. A „fényfestés” ötletét a csapat basszus hangja, Andrej Mann vetette fel, aki úgy gondolja a diszkófények bevonásával sikerült emelni az új klip hangulatát. Az Aranyfonatok dizajnere és Dagmar Malindrová, sminkmester felváltva dolgoztak a For You tagjainak megfelelő kinézetén.

A csapat tagjai nevetve mesélik, hogy az egyik helyiségben a hajukat fonták, másikban a testfestés folyt, míg a harmadikban Andrej Mann kamerája forgott az effektek elkészítéséhez.

Lantos Borbély Katica elárulja, a forgatás több mint fél napon át tartott, de minden percét élvezték. Dua Lipa jelenleg a legnépszerűbb énekesek közé tartozik, energikus előadásmódja a For You-t is megihlette az acapella feldolgozáshoz. Katica hozzátette, mindig is szeretett volna extravagáns külsőt felvenni a munkájában, kibújni a mindennapi szerepekből, valami szokatlant csinálni. Most egy izgalmas, vonzó, színes produkciót sikerült összeállítaniuk

Megosztás
Címkék