cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2020. december 8., 14:40

Bereczki Zoltán koncertje Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ december 22-én koncertet szervez, amelynek a főszereplője Bereczki Zoltán lesz.

Fotó: Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ

Bereczki Zoltán neve nemcsak a magyarországi közönség számára ismert, hanem az itthoni zene- és színházkedvelők köreiben is elismert személyiségnek számít. Ráadásul visszajáró vendégelőadója a Művelődési Központnak. Bereczki Karácsony című koncertjével szerez majd örömet a közönségnek, amelyen az énekes jól ismert dalai mellett népszerű karácsonyi dallamok is felcsendülnek.

Takács Tímea igazgatónő portálunknak beszámolt arról, hogy a rendezvényt kizárólag 50%-os részvétellel tarthatják meg, ha addig nem hoznak újabb módosításokat a járványhelyzetre való tekintettel.

Az online jegyárusítás elindítása után szinte azonnal elkeltek az elektronikus jegyek, ezért már csak a személyes jegyvásárlásra van lehetőség. Minden szerdán, este hat óráig tart nyitva a jegypénztár a VMK-ban. Az online jegyeket nem szükséges kinyomtatniuk a vendégeknek.

,,Az utolsó pillanatban sikerült megterveznünk ezt az eseményt, mert a kulturális intézmények semmilyen támpontot nem kaptak ennek az időszaknak a túlélésére. Le kell szögeznem, hogy szerencsére sok mindent sikerült kieszközölnünk, újításokat hoztunk, s bízunk abban, hogy a jövő évre már bátran alkalmazhatunk mindent. 2021-es naptárat is készítettünk, amelynek megvásárlásával az emberek támogatni tudják tevékenységünket” – mondta el Takács Tímea.

A Bereczki Karácsony koncertre még kaphatóak a jegyek, amelyek ára 15 euró.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.