2020. szeptember 5., 13:50

Benkő László: Sokszor foglalkozom az elmúlás gondolatával

Az Omega billentyűse májusban életveszélyes állapotban került kórházba egy régóta tartó belső vérzés miatt. Mára jobban van, a napokban még a hangszere mögé is beült egy rendezvényen.

Benkő László
Benkő László Omega
Fotó: Blikk
"Jól vagyok. Sőt, tele vagyok energiával, és úgy érzem, már képes lennék végignyomni egy Omega-bulit. Délután egyébként együtt voltunk a fiúkkal, Meckyvel, Elefánttal és a többiekkel, és arról beszéltünk, hogy előbb-utóbb koncertezni kellene. Vár minket a közönség, és mi már nagyon ki vagyunk éhezve a rajongóink szeretetére. Alakul a dolog, de a járvány, ez az átkozott vírus bizonytalanná tesz mindent és mindenkit..."

"Jó emberek között lenni, főleg a hosszabb-rövidebb kórházi kezelések után.Sok minden megváltozott bennem, talán kicsit más ember is lettem, jobban értékelek mindent, és megpróbálom élvezni minden egyes percét, másodpercét az életnek, mert nem tudom, nem tudhatjuk, melyik a legeslegutolsó pillanat. Sokszor foglalkozom az elmúlás gondolatával, és van bennem félelem, de megpróbálok túlélni mindent és mindenkit" - tette hozzá.

A Blikk beszámolója szerint mintha nem is ugyanaz az ember feküdt volna félájultan néhány hete a kórházban. Fekete nadrág, fekete mellény, színes ing, a rá oly jellemző fekete kalap, és mindehhez vaskos életszeretet. A kis klubban olyan fesztelenül mozgott, mintha Omega-koncertre készülne az agárdi popstrandon vagy a Népstadionban. Titokban jött, hogy jótékonykodjon. Kiss Barna, a Nemadomfel Alapítvány művészeti vezetője, a Villon Trió énekese, gitárosa hívta meg Benkőt, üljön közéjük és gyakoroljanak, mert szeptember 13-án 18 órakor az Akvárium Klubban megszólal a gyönyörű muzsika. Ott együtt éneklik a gyerekeknek, a meghívottaknak, a nézőknek, hogy: „Régi csibészek, nem ismernek engem meg…”

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.