2021. július 3., 13:38

Anyai örömök elé néz a Kormorán énekesnője. Vadkerti Imre szólóban folytatja - KÉPEKKEL

Egyéves kényszerkihagyás után újra a Felvidéken koncertezett a Kormorán együttes. Az énekes szerepet nemsokára egy ideig már csak Vadkerti Imre, a „gútai oroszlán” tölti majd be, ugyanis énekes-párja, a vajdasági Fehér Nóra áldott örömök elé néz. A közeljövőben két Kormorán-baba is születik.

Kormorán
Galéria
+12 kép a galériában

A falu fennállásának nyolcszázadik évfordulóját ünneplő Nagyfödémesen koncertezett a Kormorán együttes. A Kormoránt egy évvel ezelőtt Nádszegen láthatta utoljára színpadon a felvidéki közönség, az enyhítések óta június végén már Helembán és július elején Nagyfödémesen is tudtak koncertezni.

Az együttes énekesi szerepét nemsokára egy ideig egyedül Vadkerti Imre, vagy ahogy a Kormorán alapítója, Koltay Gergely nevezné, a három tenor egy személyben tölti majd be, hiszen Fehér Nóra énekesnő anyai örömök elé néz.

A csengő hangú anyuka elmondta portálunknak, nem szeretné, ha az ő kiesése leállásra késztetné a zenekart, és Vadkerti Imre csodásan helyt tud majd állni a színpadon. Nóri úgy tervezi, márciusban térne majd vissza a színpadra, gyermeküket augusztus elejére várják, a kisfiú a Bátor nevet kapja majd, apukája a Kormorán zenekar körül szorgoskodó háttércsapat tagja.

 A közönség tanúja is lehetett az anyai csodának, hiszen Nóri végigsírta a zenekar a legérzelmesebb számait, mint a Kell még egy szót és a Ki szívét osztja szét dalt.

Vadkerti Imre kérdésünkre elmondta, szívesen helyettesíti énekes párját, boldog, hogy Kormorán-baba érkezik, elárulta ráadásul Kormorán babák, hiszen a zenekar technikusa is gyermekáldásnak örvendhet a közeljövőben.

Vadkerti Imre épp saját albumán dolgozik, nemsokára stúdiófelvételre készül, valamint a Három királyok formációval is koncertezik, így reméli sokszor találkozhat a felvidéki közönséggel a nyár folyamán.

Kormorán
Galéria
+12 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.