cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2019. június 3., 16:48

A Múzsa célkeresztjében a Last Blues Band - VIDEÓ

A Múzsa stábja nemrégiben a dunaszerdahelyi NFG klubban egy hosszabb kihagyás utáni visszatérés tanúja lehetett, ugyanis egy korábban már ismert felvidéki  zenekar új köntösben lépett a nagyközönség elé. A Last Blues Band neve ismerősen cseng a bluesrajongók számára, hiszen a zenekar egy korábbi felállásban már 1991 óta koncertezett rendszeresen az egész ország területén. A banda négy év kihagyás után megújulva, új ambíciókkal lépett a közönség elé.

A Last Blues Band zenekar egy teljesen új formációval tért vissza a zenei világba, csupán a frontembere nem változott. A zenekar eredetileg 1991- ben alakult. Az alapítótagok közt volt Tornóczi Tibor, aki 2018-ban  újjászervezte a zenekart. Az eredeti felállásból csupán ő maradt, így keresett maga mellé tehetséges felvidéki fiatalokat, akikkel kezdetben klasszikus Last Blues Band szerzeményeket dolgoztak át, majd tavaly novemberre már 6 saját daluk született azzal a céllal, hogy egy teljesen új arcukat mutassák meg a nagyközönségnek.

Az új formáció nem kimondottan blues zenekar, hiszen zenéjükben elegyedik a jazz blues, swing, funky, rock&roll, rock, sőt egyéb zenei stílusok is. A sokszínűségük tehát abban rejlik, hogy a zenekar tagjai mind-mind más zenei stílusban zenéltek a múltban. Az új formációban Tornóczi Tibor énekel és szájharmonikázik, Sárközi Imre zongorán játszik, Domján Ádám basszusgitáron,Tóth Marián gitáron, míg a dobokat Gőgh Ákos püföli. Egy biztos, aki szereti a jó zenét, korosztálytól függetlenül biztosan elégedetten távozott a koncertről, amelyről készítettünk egy színes, zenés anyagot. Nézzék velünk!

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.