2020. február 26., 16:10

Végső visszaszámlálás - Kampánycsend előtti esélylatolgatás a Nagyítóban

Szerda éjféltől két napos kampánycsend van érvényben a szombati parlamenti választások előtt. A Nagyító aktuális adásában egy utolsó esélylatolgatásra tettünk kísérletet, természetesen betartva a két hetes moratóriumot, amely tiltja közvélemény-kutatási eredmények nyilvánosságra hozatalát.

Videó:  ma7

Stúdiónkban a ma7 médiacsalád újságíróját és elemzőjét, Kolek Zsoltot ismét Pomichal Krisztián faggatta a várható eredményekről és a ma befejeződő választási kampány tanulságairól. Tájékozódjon velünk, és mindenképpen menjen el szavazni, hiszen rólunk is szó van!

Megvizsgáltuk, hogyan áll a szénája a választási versenybe beszállt nagy és kiságyúknak. Kielemeztük, ki teljesített legjobban a ma végződő kampány során, és vajon ez a teljesítmény miképpen befolyásolta a kampány időszaka alatt az egyes pártok esélyeit a közvélemény-kutatások alapján.

Persze a végső verdiktet maguk a választók, azaz Önök mondják majd ki szombaton, amikor alapvető állampolgári jogukkal élve az urnákhoz járulva ítéletet mondanak az egyes pártok teljesítményéről. Most is érvényes az aranymondás, miszerint nem közvélemény-kutatást, hanem választást kell nyerni. Hajrá magyarok, hajrá Felvidék!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.