2020. február 5., 12:14

Tiszta vizet a pohárba! - Górcső alatt a Magyar7 januári címlapjai

Január hónap is bővelkedett olyan történésekben, amelyek felett nem legyinthetünk egyet, érdemes róluk újra szót ejteni. A ma7 médiacsalád újságírói nem tétlenkedtek, és a Magyar7 hetilapban éppúgy, mint a ma7 oldalain kicsontozták azokat a történéseket, amelyek minket, felvidéki magyarokat is foglalkoztatnak. Ezek között voltak olyan kiemelt történések is, amelyek a címlapra kívánkoztak. A médiacsalád négy újságírója arra vállalkozott, hogy újra kielemzik a legérdekesebb történeteket és megfogalmazzák akár a nyomdafestéket nem tűrő gondolataikat is. Nézze velünk!

Videó: ma7

Botrányok övezték az elmúlt négy év kormányzati tevékenységét, gyakorlatilag nincs olyan miniszter, aki kitöltötte volna a teljes kormányzati ciklust a bársonyszékében. Januárban is volt egy váltás, újabban egy Most-Hidas miniszter két (balkézzel?) minisztériumot is vezet immár.

Botrányok sorozatára mutattunk rá, hiszen egy komoly környezetvédelmi területen készülnek vízerőművet építeni, fodrozódik az R7 körüli építkezési botrány, mert újabb tények derültek ki arról, hogy mérgezett anyagot szállítottak az út alatti töltés építéséhez. Továbbra is veszélyben a Csallóköz vízkészlete, egy (két?) vakondtúrást alakítanának át alagúttá a bősi erőmű felvízcsatornája alatt, és még sorolhatnánk az adásban elhangzó témákat.

A Címlapsztori adásában ezúttal Somogyi Szilárd, Matus Tibor és Kövesdi Károly fejti ki gondolatait a Magyar7 hetilapban kiemelten kezet témákról. A beszélgetés irányítására ezúttal is Pomichal Krisztián kollégánk tett kísérletet, ítéljék meg Önök, hogy ez mennyire sikerült. Nézzék velünk!

Megosztás
Címkék