2019. december 1., 16:35

Népdalok feketén-fehéren a Múzsában is - VIDEÓ

Ez a koncert aztán valóban jól sikerült. A Black&White nevű zenekar egyedülálló előadással kedveskedett a közönségnek. Magyar népdalokat dolgoztak át és bújtattak új köntösbe. Valljuk be, a szaxofon például nem megszokott hangszer egy magyar népdalokat megszólaltató koncerten, mégis fantasztikus összhangban volt az összes zenész a színpadon. A koncerten forgatott a Múzsa stábja is, nézze velünk az ott készült zenés összefoglalót!

A koncerten, amely a "Népdalok feketén-fehéren" címet kapta, a közönség arcáról a csodálat és a teljes átélés volt leolvasható. Valamennyien kikapcsolódni és feltöltődni jöttek. Úgy érzékeltük, ez a koncert hamar elröppent és sokáig hallgatta volna még mindenki Bertók Tóth Kata hangját, akit a koncert előtt mi is megkérdeztünk. Nagy volt benne a drukk, mivel teljesen új terepen próbálták ki magukat. Bízunk benne, hogy lesz még lehetőségünk sok ilyen koncertjükön részt venni.
Nézze velünk az eseményről készült zenés összefoglalót!

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.