lapajánló 20
A jól végzett munka, az új etnikai centrum és a tévutak
Magyar7 - 20. száma
2020. április 21., 10:42

A jövőben élünk, a pillanat pedig elillan - vallja Kovi, az utazó

Terápiaként hathat a Kovács Zoltánnal való beszélgetés, amelyet még a koronavírus-járvány első akkordjainál rögzítettünk, amikor még nem sejthettük, meddig fajul a helyzet, mennyire lesz korlátozva a fizikai mozgásterünk. Témánk a belső utazás, elvonulás és lélek kapcsolata. Ennek a három dolognak az egysége  talán soha máskor nem aktuálisabb és fontosabb, mint most, ebben a kialakult helyzetben. Fontos, hogy jóban legyünk magunkkal, időt adjunk magunknak és elfogadjuk a tanításokat, amiket az élettől kapunk.

Videó:  ma7

Bár a mozgásterünk szűkült, az elménk, lelkünk és a belső utazásunk nincs karanténba zárva.

Bátran engedjük szabadjára és találjuk meg ebben a szituációban a saját feladatunkat, aminek felismerése és gyakorlása után bizonyos, hogy elfogadhatóbbá válik a kialakult helyzet, s így könnyebb lesz rajta átlendülni lelkileg.


Az ember a jövőben él, mondja Kovács Zoltán- Kovi. A járvány idején viszont a jelenben ragadtunk, jelen kell lennünk, így fontos, hogy meg tudjuk élni a pillanatokat, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy az adott napból a lehető legtöbbet hozzuk ki és rugalmasabbak legyünk a másikkal szemben is.


Szívből ajánljuk mindenkinek ezt a beszélgetést! Nézze velünk!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.