2022. november 15., 18:00

Színes sportélet egy családias hangulatú edzőteremben - VIDEÓ

Néhány évvel ezelőtt egy energikus és ambíciózus fiatalember, Madarász Zoltán úgy döntött, létrehoz egy olyan közösséget, ahol bárki megtalálhatja a kedvére való sportágat és ahol oktató és sportoló együtt, remek hangulatban élhet a sportolás örömének. Ebben a szellemben nyitotta meg kapuit Csallóköz szívében a CREW edzőterem, ahol jelenleg krav maga, brazil jiu-jitzu és kettlebell edzések zajlanak.

Madarász Zoltán, a CREW edzőterem alapítója krav magát oktat, amely egy gyakorlati tapasztalatokra épített taktikai és önvédelmi rendszer. Elsődleges célja, hogy felkészítse az embert az erőszakos helyzetek felismerésére és azok megfelelő kezelésére. A tréning fizikailag nem megterhelő, bár fokozatosan nehezedik.

Nemtől és kortól függetlenül mindenkinek ajánlott, a legidősebb tanítványom azt hiszem hetvennyolc éves lehetett

- mondta Zoltán.

Oros János immár hat éve tevékenykedik brazil jiu-jitzu oktatóként. Ez a harcművészet, küzdősport a birkózásra és különösen a földharcra fókuszál. Azt az elvet követi, hogy a kisebb és gyengébb személy sikeresen megvédheti magát a nagyobb, erősebb támadóval szemben úgy, hogy ízületfeszítéseket valamint fojtásokat alkalmaz rajta és ezáltal feladásra kényszeríti.

Szűcs Balázs a labdarúgó pályafutásának befejezése után további kihívást keresve talált rá a kettlebellre és vált azonnal élete szerves és aktív részévé. A változatos gyakorlatok a teljes testet átmozgatják, éppen ezért ez a sport remek választást jelent, ha fogyni, erősödni szeretnénk vagy egész egyszerűen csak arra vágyunk, hogy kipróbáljunk valami újat.

Mindhárom fiatalember mérhetetlen kedvességgel és türelemmel viszonyul a tanítványokhoz, nem csoda hát, hogy az edzéseken mindig remek hangulat uralkodik és egyre többen szeretnének tartozni ehhez az összetartó "legénységhez".

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.