2023. február 28., 18:01

Olimpiai kvótáért küzd a nagymegyeri birkózótehetség - VIDEÓ

Molnár Zsuzsanna egész életét a sport és a birkózás tölti ki. A tehetséges versenyző tavalyi éve rendkívül sikeres volt, hiszen megnyerte a kadét Európa-bajnokságot, de az idei év lesz igazán fontos számára, legnagyobb célja kijutni a 2024-es párizsi olimpiai játékokra.

Az edzője, Raisz Attila már több mint tíz éve a szívén viseli a lány sorsát és fejlődését. Az évek során olyan erős kötelék alakult ki a tehetséges sportoló és edzője között, amely a legnehezebb időszakokban is át tudta segíteni őket a megpróbáltatásokon.

Raisz Attila veterán világbajnok birkózóként sok tapasztalattal rendelkezik, így hasznos tanácsokkal és megfelelő edzéskiegészítő tervekkel tudja segíteni fiatal tanítványát.

Bízzunk benne, hogy a 2024-es párizsi olimpiai játékokon egy felvidéki tehetség is megmutathatja, hogy a kemény és lemondásokkal teli munka idővel meghozza gyümölcsét.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.