2022. augusztus 16., 18:04

Hegedűs Rékát egy hajszál választotta el a bronzéremtől az U17-es világbajnokságon – VIDEÓ

A Dunaszerdahelyi Birkózóklub ifjú reménysége, Hegedűs Réka a bronzmérkőzésen nagy csatában pontozással kapott ki az olasz ellenfelétől és így súlycsoportjában a világ ötödik legjobbjaként zárta Olaszországban az U17-es világbajnokságot.

Réka vigaszágon az ukrán ellenfelét 6:1 arányban győzte le, ennek köszönhetően került dobogóközelbe. A bronzmérkőzésen azonban az olasz ellenfelén nem sikerült fogást találnia, így végül az előkelő ötödik helyen végzett.

Ennek ellenére egyáltalán nem bánkódik, hiszen ahogyan ő fogalmazott, rengeteg új élménnyel tért haza Olaszországból és mindent megtesz annak érdekében, hogy jobb legyen annál, mint amilyen tegnap volt.

Rékát edzője, Gaál Attila készítette a világbajnokságra, aki szerint az ifjú reménység kitartása és hozzáállása példaértékű, így biztos benne, hogy a sok munka és lemondás idővel kifizetődik és a jövőben Réka a dobogóra is felállhat.

 

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.