2022. július 7., 18:05

Európa-bajnokokat nevel Komárom - VIDEÓ

A révkomáromi Chassé Gymnastique csapata annak ellenére, hogy idén márciusban helyezték csak komolyabb alapokra működésüket, komoly sikereket mutathatnak fel. 

A Balatonfüreden megrendezett Európa-bajnokságról minden versenyzőjük boldogan tért haza, egyvalaki azonban az európa-bajnoki címet is magáénak tudhatja. 

Fónad Nóra ugyan csak nyolcéves, de már fél életét a teremben töltötte. A ritmikus gimnasztika szerelmese, ami négy év kőkemény munka után aranyérmet hozott neki. 

Az edzést visszafojtott levegővel néztem, ámultam a lányok hajlékonyságán, kitartásán és erején. Megdöbbentem, mikor kiderült, csak a bemelegítést néztem eddig. Az édesanyával beszélgetve megtudtam, sokszor patakokban folyik a lányok könnye a nyújtások, húzódzkodások és egyéb gyakorlatok során. Sokak fejében megszülethet a kérdés, hogy akkor miért csinálják. Egyszerűen azért, mert ez az életük. 

Aki pedig kedvet kapott ahhoz, hogy kipróbálja, a július 25-től 30-ig tartó táborban, Komáromban megteheti. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.