2023. augusztus 17., 18:00

Bergendi Gellért, aki a legmélyebb vízből is győztesen kerül ki - VIDEÓ

100 méter mell 1.hely, 200 méter mell 1.hely, 4x 100 méter mix vegyes váltó 1.hely, 4x 100 méter mix gyors váltó 1.hely a magyarországi országos úszóbajnokságon. Ezeket az eredményeket látva ragadtam telefont és szereztem elérhetőséget Bergendi Gellért édesanyjára, hogy megmutathassuk, micsoda ígéretes utánpótlása nevelkedik a magyar nemzetnek. 

Videó:  ma7

Míg más gyerek már élvezte a szünidőt, addig ő hajnali 5 órakor kelt júliusban is és ugrott a medencébe napról napra. Edzőjével Balog Gáborral dolgoztak a tökéletes formán, aminek az eredménye több bajnoki cím lett, saját rekordjait is megdöntötte és igencsak közel került 100 m-es mellúszásban a felnőtt szintidőhöz is, mindösszesen 2 másodpercnyire van ettől a céltól. 

Gellért egy határozott, ambíciózus és céltudatos fiú, akire családján túl, mi felvidékiek is büszkék lehetünk és szurkolunk neki, hogy minden álma valóra váljon és minden célja csupán két másodpercnyire legyen tőle. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.