cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2022. május 20., 18:00

Tiszta érték tiszta forrásból, ez a Ringató - VIDEÓ

Örömmel zenélés, zenével nevelés, ennek lehettünk szemtanúi az érsekújvári Czuczor Gergely Alapiskolában, ahova Danczi Mónika Ringató foglalkozására látogattunk el. A Magyar Örökség-díjas módszer kidolgozója, alapítója Gállné Gróh Ilona szerint a Ringatón olyan pillanatok születhetnek, amilyenek otthon nem.

Köztudott, hogy a zene gyógyír a léleknek, emellett a gyermekek saját zenei anyanyelvükkel találkozhatnak. Szép, értékes dalanyaggal találkozhatnak, élő énekszóval és hangszerjátékkal veszik őket körül és édesanyjuk öléből nőhetnek ki a foglalkozások alatt. 

A Ringató foglalkozásvezetők szakmai felkészültsége vizsgához kötött, és rendszeresen vesznek részt szakmai továbbképzéseken a módszer színvonalának és tisztaságának érdekében.

Külön öröm volt számunkra édesapákat is látni a csoportban, ezért meg is szólítottuk egyikőjüket, mondja el tapasztalatait. 

Valamint Priskin Zoltán, az érsekújvári Czuczor Gergely Alapiskola igazgatója, aki helyszínt biztosít a foglalkozásoknak, elmondta, miért tartja fontosnak az ilyen összejöveteleket. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.