2021. május 7., 18:01

Nehéz terhek az edzők vállán - VIDEÓ

Nem állíthatjuk, hogy zöld utat kaptak volna már az edzők és az edzőtermek, valamint a szépségiparban dolgozó vállalkozók, mert korlátozott üzemmódban működhetnek egyelőre, sőt vannak, akik még mindig nem tarthatnak órákat. Trénereket, vállalkozókat és teremtulajdonosokat kérünk fel, mondják el tapasztalataikat.

Gombos Flóra hozta be hivatalosan az országba a gymstick edzéseket, amely egy funkcionális edzésforma. Ám azoknak, akikkel megszerettette ezt a mozgásformát még várniuk kell arra, hogy személyesen is motiválhassa őket, hiszen abból kifolyólag, hogy iskolai tornateremben tart edzéseket, amelyekre más szabályok vonatkoznak, mint az edzőtermekre, még egy ideig várnia kell. 

Gróf Lóránt neve összefonódott a közelharc művészetével. A Bősi Kempo MMA & BJJ Klub vezetője elmondta, lelkileg volt nagyobb harc átvészelni az elmúlt időszakot, de rengeteg kérdésére talált választ ebben az elvonulási szakaszban, amit majd saját és edzettjei hasznára fordít.

Lengyel Ákos, a Cornisland CrossGym edzőterem tulajdonosa csoportos és egyéni edzéseket tart Dunaszerdahelyen. Főként állandó vendégei vannak, a csoportos órákon is csupán 10 – 12 ember tartózkodik egyszerre az edzőtermében, épp ezért nem értett egyet a tavalyi évben elrendelt korlátozásokkal. Alternatív megoldásként online edzéseket tartott a törzsvendégeinek, sőt eszközök bérlésére is lehetőséget adott.

Kaspar Péter, a dunaszerdahelyi Fit Club tulajdonosa is nagyon örült a nyitásnak. Stábunknak elmondta, hogy a nyitás hírére folyamatosan érkeztek az időpontfoglalások, ami nem volt számára meglepő, hiszen a visszajelzések alapján az emberek már nagyon várták, hogy az edzőterem falain belül újra formába lendüljenek.

Csicsay Anikó immár húsz éve várja a szépülni vágyó hölgyeket a dunaszerdahelyi szépségszalonjába. Saját elmondása szerint a sikerének titka az, hogy mindig minden körülmények között képes volt a dolgok pozitív oldalát nézni és mindig sikerült alkalmazkodnia a változásokhoz. Nem volt ez másképp az elmúlt egy évben sem.

Én azt üzenném minden vállalkozónak, hogy ne féljen változtatni, és pozitívan tekintsen a jövőbe. Már semmi sem lesz ugyanaz, mint régen, ezt el kell fogadnunk, de ha nyitottak leszünk az újdonságokra és sikerül kilépnünk a komfortzónánkból szerintem bármi lehetséges.
Összességében elmondhatjuk, hálásak lehetünk azoknak az edzőknek, vállalkozóknak, akik túléltek és kitartottak a mi egészségünk és jólétünk érdekében. Meghálálva a kitartásukat, támogassuk őket lehetőségeink szerint. 
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.