2023. február 19., 18:03

Házasság hete - igenis létezik életre szóló elköteleződés - VIDEÓ

A házasság hete minden évben a házasság és a család fontosságára kívánja felhívni a figyelmet. Ennek apropóján látogattunk el a Domonkos házaspárhoz, akik immár 16 éve élnek boldog házasságban és hat csodálatos gyermeket nevelnek nagy szeretetben. Megismerkedésükről, közös életükről és a házasság szentségének fontosságáról beszélgettünk velük.

Abban a bizonyos boldogító igenben benne van, hogy két ember igent mond egymásra egyszer és mindenkorra, de benne van az is, hogy nap mint nap esélyt adnak egymásnak, és jóban-rosszban kitartanak a másik mellett.

A Domonkos házaspár közös életét egy masszív erőforrás is táplálja: a hit. A házasságot illetően Tamás úgy érzi, hogy kaptak egy pluszt, Isten áldását, amelyből erőt lehet meríteni a nehezebb napokon. 

Az a papír, ami ma már sok mindenkinek fölöslegesnek van titulálva, az nem papír, hanem egy szentség. Megkapjuk hozzá az Isten áldását

- hangsúlyozta.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.